Badkamers afbouwen

Ben je op zoek naar een complete badkamer? Wij bieden complete badkamers in alle stijlen en voor ieder budget. Wij verzorgen alles voor je, van het ontwerp tot de afwerking en montage. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kun je optimaal genieten van jouw nieuwe badkamer.

badkamer grijs afbouwen

jouw • ontwerp

Droom je al heel lang van een nieuwe badkamer of keuken, dan is nu het moment aangebroken om die droom werkelijkheid te maken. Maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat ons jou helpen!

Na het vaststellen van je wensen, stellen we een plan voor. Onze experts komen de ruimte bekijken en geven je advies waar nodig. Als je het voorstel accepteert, gaan we op de afgesproken datum aan de slag. Jij hoeft alleen nog maar te beslissen over de materialen. Of je nu kiest voor een ontwerp die strak en modern of warm en landelijk, we werken samen met verschillende partners die je daarbij kunnen ondersteunen.

De kosten van de verbouwing hangen af van je wensen, de grootte van de ruimte en de gekozen materialen.

Ons team van specialisten zorgt vervolgens voor de uitvoering van de verbouwing. Wij zorgen voor het slopen, het afvoeren van het puin, het leiding- en timmerwerk, stuc- of tegelwerk en het plaatsen van het sanitair. Tijdens het hele proces heb je één vast aanspreekpunt.

Alles onder één dak

Max Afbouw helpt je bij het samenstellen van je badkamer, precies zoals je het zelf ook zou willen doen. Wij zijn jouw partner voor een nieuwe badkamer of -renovatie met oog stijl en kwaliteit.

Complete checklist

Voor het kopen van een nieuwe badkamer hebben wij een checklist samengesteld die alle belangrijke onderdelen bevat waar je rekening mee moet houden om teleurstelling te voorkomen.

transparant

Wij zijn altijd eerlijk over de mogelijkheden die je hebt bij het kiezen van een nieuwe badkamer. Wij houden rekening met je budget, smaak en wensen, zodat je achteraf geen verrassingen hebt.

Betaalbaar voor jou

Voor het beste en mooiste resultaat houden we rekening met jouw budget, naast topmerken kijken we ook naar betaalbaardere merken. Zo krijg je meer waar voor je geld.

één aanspreekpunt

Voor elke badkamer stellen wij één persoon verantwoordelijk voor de gehele opdracht. Zo heb jij één contactpersoon die je begeleid in het hele proces.

bouwkundig advies

Voordat wij je nieuwe badkamer gaan afbouwen en materialen gaan bestellen komen we altijd bij je thuis om alles in te meten door iemand met bouwkundige kennis.

Dit kan je van ons verwachten bij een badkamerproject

badkamer probleemloos kiezen
Van oriëntatie tot het vinden van de juiste badkamer of sanitair; wij staan voor je klaar met uitgebreide informatie en handige checklists om je goed voorbereid te laten zijn voor jouw badkamerproject.
hoogwaardig materiaal
Wij bieden hoogwaardig materiaal voor je badkamer, van sanitair tot tegels, om te zorgen voor een duurzame en stijlvolle afwerking van jouw badkamer.
Badkamer afwerking
Onze specialisten zorgen voor een perfecte badkamer afwerking, waarbij aandacht wordt besteed aan elk detail en gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen voor een duurzaam resultaat.
Badkamer oplevering

Wij leveren jouw badkamer op tot in de puntjes afgewerkt, met aandacht voor kwaliteit en detail. Onze professionele aanpak garandeert een succesvolle oplevering van jouw badkamerproject.

Vraag een offerte aan

Ben je klaar voor je volgende badkamer?

Bij ons kan je naast verbouwen ook je badkamer ontwerpen uit handen geven. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij adviseren u graag (gratis uiteraard).

badkamer grijs

badkamer afbouwen

Wij zijn jouw partner voor badkamerprojecten van ontwerp tot oplevering

stucwerk

Badkamer renovatie

Wij zijn jouw partner voor een badkamer renovatie met oog voor functionaliteit en stijl.

Badkamer marmer

Nieuwe Badkamer

Laat ons jouw nieuwe badkamer ontwerpen en realiseren voor de juiste prijs.

Snel links

Diensten
Projecten
Offerte aanvragen

Nieuwsbrief