Over ons

Wij zijn een afbouw bedrijf gespecialiseerd in badkamers en sanitair. Onze vakmannen hebben elk meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw en bij ons staat kwaliteit dan ook centraal. Een standaard garantie van 5 jaar ten behoeve van de badkamers kunnen we dan ook met een gerust hart geven.

Daarnaast staat onze in-house bouwkundig ingenieur gereed om jouw project met zekerheid en vertrouwen te leiden en jou vragen te beantwoorden.

wij garanderen zekerheid

Als Max Afbouw willen we onze opdrachtgevers graag de zekerheid bieden dat hun afbouwproject succesvol wordt afgerond. We begrijpen dat er altijd risico’s verbonden zijn aan een bouwproject, zoals onvoorziene omstandigheden. Daarnaast vinden we het belangrijk om heldere afspraken te maken en regelmatig te communiceren over de voortgang van het project, zodat onze opdrachtgevers altijd op de hoogte zijn.

Bij ons kun je erop vertrouwen dat je verbouwing wordt opgeleverd. Hiermee garanderen wij de kwaliteit van zowel de binnen- als buitenafwerking en voldoen wij altijd aan de gestelde eisen. Als bouwbedrijf bieden wij niet alleen voordelen, maar vooral ook zekerheid en gemoedsrust.

Max Afbouw

Als team hechten wij veel waarde aan persoonlijke service. Ons team van experts staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en helpen jouw droom te verwezenlijken. Of je nu een badkamer wilt afbouwen, schilderwerk of stucwerk gedaan wilt hebben, wij zorgen ervoor dat jij de beste service krijgt!
v

Contact

Snel links

Diensten
Projecten
Offerte aanvragen

Nieuwsbrief