schilder werk

Het schilderwerk voor je nieuwbouw of jaren 30 woning is ontzettend belangrijk voor het onderhoud. Opnieuw schilderen van je tussenwoning, hoekwoning of appartement is prachtig voor het uiterlijk van je interieur, maar het allerbelangrijkste is dat de nieuwe laag verf bescherming biedt.

binnenschilderwerk
Schilderwerk

schilderwerk • binnen & buiten

Binnenschilderwerk voor jouw woning

Jouw binnenschilderwerk verdient elke 6 jaar een nieuwe laag verf. Oppervlakten zoals de trap die gevoeliger zijn, moeten vaker onderhouden worden dan de binnenmuren. Het opfrissen van het binnenschilderwerk geeft jouw interieur een frisse uitstraling. Als het binnenschilderwerk niet op orde is en je ziet verf van kozijnen en muren afbladderen of er zijn vieze gele vochtplekken op de plafonds, dan geeft dit een slechte indruk van jouw gehele woning. Houd jouw schilderwerken goed bij om in de toekomst geld te besparen.

Het interieur van jouw bestaande of nieuwbouwwoning is natuurlijk niet compleet zonder mooi en betaalbaar binnenschilderwerk. Het doel is dat het binnenschilderwerk er strak en netjes uitziet en jouw huis een mooie afgewerkte uitstraling geeft. Wanden, plafonds, deuren en kozijnen moeten er prachtig uitzien en een warme sfeer creëren.

Buitenschilderwerk

Omdat jouw huis te maken krijgt met verschillende weersomstandigheden, is het buitenschilderwerk vaker aan onderhoud toe dan het schilderen binnen. Jouw buitenschilderwerk verdient gemiddeld om de 4 tot 5 jaar een nieuwe laag verf. Buitenschilderwerk is niet alleen belangrijk om jouw woning er mooi uit te laten zien, maar het heeft ook een beschermende functie. Als je jouw buitenschilderwerk goed onderhoudt, zal jouw woning beter beschermd zijn tegen vochtige weersomstandigheden en zullen de kozijnen en deuren een langere levensduur hebben. Als je het buitenschilderwerk door een schildersbedrijf wilt laten uitvoeren, zullen de prijzen hoger liggen dan die van binnenschilderwerk. Het prijsverschil komt door factoren zoals weersinvloeden, soorten verf en materialen, zoals een steiger.

deskundig advies

Gezien de vele soorten mogelijkheden, helpt Max Afbouw je graag bij het kiezen van het soort schilderwerk. Wij zijn jouw partner voor een mooi project.

BETAALBAAR VOOR JOU

Voor het beste en mooiste resultaat zullen we de kwaliteit hooghouden, maar tegelijkertijd houden we rekening met jouw budget. Zo krijg je meer waar voor je geld.

Hoge kwaliteit

Max Afbouw kan zich onderscheiden door de hoge kwaliteit en nauwkeurigheid van ons werk. Wij zullen de afwerking van het schilderwerk tot in detail perfectioneren.

Vraag een offerte aan

Ben je klaar voor je volgende schilderwek?

Bij ons kan je naast verbouwen ook je schilderwerk uit handen geven. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij adviseren u graag (gratis uiteraard).

binnenschilderwerk

Schilderwerk

Wij verzorgen schilderwerk binnen en buiten, voor een duurzaam en mooi resultaat.
Schilderwerk

kozijnen en deuren

Jouw kozijnen getransformeerd met een perfecte verflaag.
wand en plafond schilderen

Wanden en plafonds

Ook latex spuiten van muurverf op wanden en plafonds behoort tot de mogelijkheden.
badkamer grijs

badkamer afbouwen

Wij zijn jouw partner voor badkamerprojecten van ontwerp tot oplevering.
stucwerk

Tegel en stucwerk

Laat ons jouw tegel of stucwerk verzorgen, voor een perfecte afwerking.
design voor bouwprojecten in huis

Ontwerpen

Wij bieden professioneel ontwerp en advies voor een succesvol afbouwproject.

Snel links

Diensten
Projecten
Offerte aanvragen

Nieuwsbrief