wij doen alles om en rond het huis

Wij bieden deskundige diensten voor bouwprojecten, verbouwingen en renovaties in en rondom jouw huis. Ons ervaren team van specialisten levert kwaliteit en maatwerk, of het nu gaat om badkamer afbouwen, renoveren, schilderwerk, tegelwerk of stukadoorswerk.
badkamer-wastafel

Badkamer afbouwen

5 jaar garantie

schilderwerk

Schilderwerk

in en rond het huis

tegelwerk

Tegelwerk

topkwaliteit tegels

Service

Badkamers afbouwen

snel gemonteerd

totale ontzorging

5 jaar garantie

Ben je op zoek naar een complete badkamer? Wij bieden complete badkamers in alle stijlen en voor ieder budget. Wij verzorgen alles voor je, van het ontwerp tot de afwerking en montage. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kun je optimaal genieten van jouw nieuwe badkamer. 

Samen met onze vakkundige adviseurs stel je gemakkelijk de perfecte badkamer samen, zodat je bij ons de all-in badkamer op maat vindt waar jij je goed in voelt. Want alleen als jij 100% tevreden bent met jouw badkamer, zijn wij dat ook! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen je graag!

Service

schilderwerk

binnenschilderwerk

sauzen of spuitwerk

buitenschilderwerk

Schilderwerk zalmroze
Schilderwerk plafond
Schilderwerk buiten
Ben je op zoek naar een betaalbaar schilderwerk met topkwaliteit? Of wil je meer duidelijkheid over de kosten van schilderwerk? Dan ben je hier bij de juiste partij! Wij bieden je advies en bespaartips om de gemiddelde kosten per m2 of per uur van het opnieuw schilderen van je bestaande of nieuwbouwwoning zo laag mogelijk te houden.
Of het nu gaat om het schilderwerk binnen of buiten je huis, bij ons wordt het uitgevoerd tegen scherpe prijzen! Door het aanbrengen van een goede verflaag kan een schilder van een oud huis een prachtige woning maken. Het verschil met je eigen schilderwerk is groter dan je misschien denkt. Laat ons je een goed voorbeeld geven van wat we hiermee bedoelen. Maak vandaag nog een afspraak of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Service

tegelwerk

professionele tegelzetters

Badkamer betegelen

Keukenwanden betegelen

Tegelwerk keuken
tegelwerk vloer

Bij Max Afbouw hebben wij professionele tegelzetters die iedere tegelklus tot een perfect einde brengen. Of het nu gaat om een keukenwand, het betegelen van een badkamer, of het leggen van complete vloeren. Onze vakmannen hebben passie voor het vak en gaan geen uitdaging uit de weg. Denk je dat je een tegel gekocht hebt die lastig te plaatsen is? Voor onze tegelzetters geen probleem, zij leggen alle mogelijke tegels zoals keramisch, natuursteen, mozaïek, etc. Ook het tegelen in motieven zoals visgraatmotief, wildverband en halfsteensverband, voeren zij met gemak voor je uit.

Wij werken met de beste materialen en gebruiken alleen lijm en voegmiddel van de hoogste kwaliteit, hierdoor blijft je tegelwerk extra lang mooi.

Daarnaast worden onze tegelzetters regelmatig bijgeschoold op het gebied van materialen en nieuwe legsystemen waardoor je altijd gegarandeerd bent van het mooiste tegelwerk. Je kan ons inschakelen voor alle voorkomende tegelwerkzaamheden zoals:

  • Badkamer betegelen
  • Toilet betegelen
  • Keukenwanden betegelen
  • Stijlvol tegelwerk in een bepaalde vorm en ruimte
  • Tegelvloeren leggen
  • Speciaal tegelwerk ( mozaïek, motieven en verbanden)
  • Tegelen van alle soorten tegels (mozaïek, keramisch, natuursteen e.d.).

Service

stucwerk

Spuitwerk

Gipsplaten afwerken

Pleisterwerk

Spachtelputz

stucwerk glad
Stucwerk voor badkamer
stucwerk geborsteld

Een mooie afwerking van uw wanden en plafonds kan je bestaande of nieuwbouwwoning een prachtige uitstraling geven. Ons team van specialisten neemt graag de stucwerkzaamheden voor je uit handen en adviseert je graag bij het maken van de juiste keuze. 

Mooi glad stucwerk kan een huis vervolmaken en maakt het mogelijk om je muren en plafonds te schilderen of te spuiten met latexverf.

nieuw project

klaar om te beginnen aan je volgende project?

Of het nou gaat om het afbouwen van je badkamer, schilderwerk, tegel- of stucwerk, wij staan klaar om jou te helpen! Vraag nu vrijblijvend advies aan.

badkamer grijs

badkamer afbouwen

Wij zijn jouw partner voor badkamerprojecten van ontwerp tot oplevering.
stucwerk

Tegel en stucwerk

Laat ons jouw tegel of stucwerk verzorgen, voor een perfecte afwerking.

design voor bouwprojecten in huis

Ontwerpen

Wij bieden professioneel ontwerp en advies voor een succesvol afbouwproject.
Schilderwerk

Schilderwerk

Wij verzorgen schilderwerk binnen en buiten, voor een duurzaam en mooi resultaat.
Badkamer marmer

badkamer renovatie

Wij zijn jouw partner voor een badkamer renovatie met oog voor functionaliteit en stijl.

badkamer nieuw

Nieuwe Badkamer

Laat ons jouw nieuwe badkamer ontwerpen en realiseren voor de juiste prijs.

Snel links

Diensten
Projecten
Offerte aanvragen

Nieuwsbrief