professioneel stucwerk

Op zoek naar professioneel stucwerk voor je wanden en plafonds? Wij bieden verschillende soorten stucwerk, zoals glad stucwerk of stucwerk met structuur. Onze ervaring en gebruik van de beste materialen garanderen kwaliteit en persoonlijk advies. Wij zijn actief in heel Nederland.

stucwerk grijs
stucwerk badkamer
stucwerk

soorten • stucwerk

Er zijn veel verschillende soorten stucwerk, waardoor het kiezen van de juiste afwerking misschien niet zo gemakkelijk is. Hieronder beschrijven we enkele veelvoorkomende soorten stucwerk:

Spuitwerk

Spuitwerk is een methode van stucwerk waarbij het materiaal op de wanden of plafonds aangebracht wordt met behulp van een spuitmachine. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor grote oppervlakken en kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Spuitwerk is een populaire techniek vanwege de snelle verwerkingstijd en de strakke afwerking die het oplevert. Spuitwerk kan in verschillende kleuren worden aangebracht en kan ook worden voorzien van een decoratieve afwerking. 

Spachtelputz

Spachtelputz is een populaire afwerkingstechniek voor muren en plafonds die zowel binnen als buiten kan worden toegepast.. Een groot voordeel van Spachtelputz is dat het zeer duurzaam is. Het materiaal is slijtvast en kan goed tegen stoten en krassen. Bovendien is het zeer onderhoudsvriendelijk en kan het gemakkelijk worden gereinigd met een vochtige doek. Het is verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes en kleuren, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan jouw wensen en interieur. De korrelgrootte kan variëren van zeer fijn tot grof, en de kleur kan worden aangepast aan jouw voorkeur. Hierdoor kan Spachtelputz worden toegepast in verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Latex spuiten

Bij het latex spuiten wordt muurverf onder hoge druk verneveld met een spuitpistool, zonder toevoeging van lucht (airless). Door deze techniek wordt de latex gelijkmatig aangebracht en kunnen grote oppervlakten in een fractie van de tijd behandeld worden in vergelijking met het gebruik van verfrollers. Als je op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om je muren of plafonds van een nieuwe verflaag te voorzien, dan is latex spuiten de ideale oplossing.  

Gipsplaten afwerken

Het afwerken van gipsplaten met stucwerk zorgt voor een gladde en egale afwerking van de wanden en plafonds. Door het gebruik van de juiste technieken en materialen kunnen eventuele oneffenheden en naden tussen de gipsplaten volledig worden weggewerkt. Hierdoor ontstaat een naadloos geheel dat er professioneel uitziet.

Pleisterwerk

Pleisterwerk is het glad maken van de ondergrond. Door middel van pleisterwerk worden wanden en plafonds van een gladde en egale afwerking voorzien. Het is geschikt voor verschillende soorten ondergronden en kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Bovendien is pleisterwerk goed te combineren met andere afwerkingstechnieken, zoals sierpleister of spachtelputz, om een bepaalde sfeer en uitstraling te creëren.

Buiten stucwerk

Buiten stucwerk is een duurzame en esthetische oplossing voor het afwerken van gevels en andere buitenmuren. Door middel van stucwerk wordt een gladde en egale afwerking gecreëerd die bescherming biedt tegen weersinvloeden en vocht. Het is geschikt voor verschillende soorten ondergronden en kan in diverse kleuren en afwerkingen worden aangebracht.

Spackspuiten

Spackspuiten is een techniek waarmee een decoratieve afwerking met korrelstructuur op wanden en plafonds kan worden aangebracht. Deze afwerking is geschikt voor zowel droge als natte ruimtes in woningen en bedrijfspanden en is verkrijgbaar in vrijwel elke kleur. Het spuitwerk wordt aangebracht door een gespecialiseerde spackspuiter. Het is een voordelige oplossing voor het afwerken van grote oppervlaktes en het is tevens geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.  

Leemstuc

Leemstuc is een natuurlijk en duurzaam alternatief voor traditioneel stucwerk. Het bestaat uit klei, zand en water en wordt aangebracht op wanden, plafonds. Leemstuc heeft een unieke uitstraling en voelt warm en comfortabel aan, wat het uitermate geschikt maakt voor gebruik in woon- en slaapkamers. Bovendien is het vochtregulerend en zorgt het voor een gezond binnenklimaat. Leemstuc werkt vochtregulerend, waardoor schimmelvorming wordt voorkomen. Het is tevens mogelijk om leemstuc in verschillende kleuren en texturen aan te brengen, waardoor er diverse sfeerimpressies gecreëerd kunnen worden.

deskundig advies

Gezien de vele soorten mogelijkheden, helpt Max Afbouw je graag bij het kiezen van het soort stucwerk. Wij zijn jouw partner voor een mooi stucwerk.

BETAALBAAR VOOR JOU

Voor het beste en mooiste resultaat zullen we de kwaliteit hooghouden, maar tegelijkertijd houden we rekening met jouw budget. Zo krijg je meer waar voor je geld.

Hoge kwaliteit

Max Afbouw kan zich onderscheiden door de hoge kwaliteit en nauwkeurigheid van ons werk. Wij zullen de afwerking van het stucwerk tot in detail perfectioneren.

Vraag een offerte aan

Ben je klaar voor je volgende project?

Ons team van specialisten neemt graag de stucwerkzaamheden voor je uit handen en adviseert je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

badkamer grijs

badkamer afbouwen

Wij zijn jouw partner voor badkamerprojecten van ontwerp tot oplevering.
stucwerk

Tegel en stucwerk

Laat ons jouw tegel of stucwerk verzorgen, voor een perfecte afwerking.

design voor bouwprojecten in huis

Ontwerpen

Wij bieden professioneel ontwerp en advies voor een succesvol afbouwproject.
Schilderwerk

Schilderwerk

Wij verzorgen schilderwerk binnen en buiten, voor een duurzaam en mooi resultaat.

badkamer renovatie

Wij zijn jouw partner voor een badkamer renovatie met oog voor functionaliteit en stijl.

Nieuwe Badkamer

Laat ons jouw nieuwe badkamer ontwerpen en realiseren voor de juiste prijs.

Snel links

Diensten
Projecten
Offerte aanvragen

Nieuwsbrief