Tegelwerk

Zoek niet verder voor tegelwerk in keuken, badkamer of toilet. Ons team levert kwalitatief hoogwaardig tegelwerk, naast stucwerk.
tegelwerk zwart wit
vloer tegelwerk

Professioneel • Tegelwerk

Ons team bestaat uit vakbekwame tegelzetters met jarenlange ervaring, die elk type tegelwerk aankunnen. Of het nu gaat om het betegelen van jouw badkamer, toilet of keuken, wij werken met uiterste precisie en leggen de tegels nauwkeurig en secuur. Of je nu een groot project hebt of als particulier op zoek bent naar een tegelzetbedrijf, we helpen je graag.

Badkamer

Als je jouw badkamer wilt vernieuwen, is het betegelen van de wanden en vloeren een belangrijke stap. Het tegelwerk in de badkamer bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer van deze ruimte. Het is dan ook van belang dat het tegelwerk professioneel en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Onze experts op het gebied van badkamertegels zijn op de hoogte van de nieuwste tegeltrends en ontwikkelingen. Zij kunnen je adviseren over welke tegels het beste bij je badkamer passen en welke kleuren en patronen het mooiste tot hun recht komen in uw ruimte. Zo kun je kiezen uit een breed scala aan tegelopties, van strak en modern tot klassiek en elegant. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en maken gebruik van de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat het tegelwerk in je badkamer van de hoogste kwaliteit is. Zo wordt je badkamer niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam.

keuken

Een professionele tegelzetter voor je keuken? Als vakspecialist kunnen wij elke keuken betegelen. Vaak worden keukens tot een bepaalde hoogte betegeld, zodat spetters van het koken gemakkelijk schoon te maken zijn en de muur of vloer niet permanent beschadigd raakt. Tegelwerk in de keuken is daarnaast een essentieel onderdeel van de afwerking en kan bijdragen aan de uitstraling van je keuken. Laat ons je keuken betegelen voor een prachtig eindresultaat.

Vraag bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aan voor al jouw tegelwerk en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

deskundig advies

Gezien de vele soorten mogelijkheden, helpt Max Afbouw je graag bij het maken van de juiste beslissingen. Wij zijn jouw partner voor mooi tegelwerk.

BETAALBAAR VOOR JOU

Voor het beste en mooiste resultaat zullen we de kwaliteit hooghouden, maar tegelijkertijd houden we rekening met jouw budget. Zo krijg je meer waar voor je geld.

Hoge kwaliteit

Max Afbouw kan zich onderscheiden door de hoge kwaliteit en nauwkeurigheid van ons werk. Wij zullen de afwerking van het tegelwerk tot in detail perfectioneren.

Vraag een offerte aan

Ben je klaar voor je volgende project?

Ons team van specialisten neemt graag de stucwerkzaamheden voor je uit handen en adviseert je graag bij het maken van de juiste beslissing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Recente projecten

Badkamer betegelen

Badkamer betegelen voor een vernieuwde en frisse uitstraling.

keukenwand betegelen

Keukenwanden betegelen

Keukenwand betegelen: hygiënisch, duurzaam en stijlvol ontwerpidee.
vloer tegelwerk

Tegelvloeren leggen

Betegelde vloer: makkelijk schoon te maken en duurzaam oppervlak.

Snel links

Diensten
Projecten
Offerte aanvragen

Nieuwsbrief